MSP-Kuljetus Oy

Taksi­vene­palvelut

Taksivene Turku, Rymättylä ja Naantali

Mukana niin arjessa kuin pyhissä, iloissa ja suruissa.

Taksivene vie sinut nopeasti perille, kun tarvitset venettä siirtymiseen Turun saaristossa ja muualla Saaristomeren alueella. Veneen kotisatamana toimii Rymättylän Ahteentaka, josta on helppo suunnata minne tarpeesi vaatiikaan. Voimme sopia lähtöpaikan myös muualle, jos tarve vaatii.

Taksiveneellä voidaan kuljettaa henkilöiden lisäksi erilaisia tarvikkeita mökille ja muihin vapaa-ajan kohteisiin saariston alueella. Taksivenepalveluita tarjotaan myös kelirikon ja muun talvisesongin aikoina. Taksivene on myös oivallinen tapa järjestää lyhyitä risteilyjä ja kiertoajeluita Suomen kauniissa saaristomaisemissa.

Merituhkaus

Taksiveneemme voit myös tilata merituhkaukseen. Merituhkaus kaunis ja mieleen painuva tapa jättää hyvästit läheiselle. Veneemme kuljettaa Teidät Airistolle Turun kaupungin osoittamalle sirottelu alueelle, tai muulle luvalliselle alueelle. Sirottelu paikalla, kelistä riippuen joko pysähdymme tai ajamme hiljaa eteenpäin, jolloin voitte suorittaa uppoavan uurnan laskun taikka sirottaa vainajan tuhkat mereen. Kaunis tapa on myös laskea kukkia tai kukkien terälehtiä mereen. Suurten kukkalaitteiden mereen laskeminen ei ole suotavaa.

Hääkuljetukset

Taksiveneen voit myös tilata hääkuljetuksiin. Siirtyminen vihkipaikasta juhlapaikaan tai juhlapaikasta vaikka suoraan hotellin rantaan käy tyylikkäästi ja nopeasti taksiveneellä. Halutessanne vene myös koristellaan teemaan sopivasti ja matkalle voidaan myös varata pullo kuohuvaa nautittavaksi.

                                                                                                                                                 Taksiveneellä kuljetat nopeasti ja kustannustehokkaasti mm:

  • henkilöitä
  • kauppaostoksia
  • pienempiä paketteja tai rakennustarpeita

Soita 040 7772 779 ja kysy päivän hintaa venetaksipalvelulle.

Taksiveneinä toimivat m/s Xenus ja m/s Aquila.

m/s Xenus on malliltaan Volzhanka Voyager 700 cabin (black edition). Nopeakulkuinen, vankka ja turvallinen vene sopii keliin kuin keliin. Aluksessa on monipuolinen navigointilaitteisto eikä turvallisuudesta ja varustuksesta ole tingitty. Xenukseen mahtuu kuljettajan lisäksi maksimissaan 6 matkustajaa.

m/s Aquila on malliltaan Paragon 25. Nopeakulkuinen, vankka ja turvallinen vene. Aluksessa on monipuolinen navigointi- ja turvallisuusvarustus.
Aquilaan mahtuu kuljettajan lisäksi maksimissaan 7 matkustajaa.

Aluksien kippareina toimivat aina kokeneet merimiehet, joita ei pimeys tai kova tuuli hetkauta. Alukset ovat Traficomin katsastamia.

Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankki/luottokortit, mobilepay tai sopimuksesta laskutus.

Lähtökohtaisesti, ellei muuta ole sovittu, veneen laskutus alkaa siitä kun vene lähtee kotisatamastaan ja päättyy kun vene on palannut kotisatamaan.

Kelirikon aikana käytämme m/s Gavia:a ja m/s Larus:ta taksiveneenä.

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt taksi- ja tukialuspalveluillemme luvan käyttää avainlippu merkkiä.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä »