MSP-KULJETUS

Meri­kuljetukset, hinaukset, tuki- ja turva-aluspalvelut

KULJETUSPALVELUT MERELLÄ 

Merikuljetukset

Hoidamme merikuljetukset pienistä paketeista aina suuriin kokonaisuuksiin, niin yksityisille kuin yritysten tarpeisiin. Kuljetamme aluksillamme esimerkiksi rakennustarvikkeita saariston alueella.

Lisäksi aluksemme kuljettavat mm.

  • puutavaraa
  • muita rakennustarvikkeita
  • polttopuita
  • kauppaostoksia

Ota yhteyttä niin laskemme Teille kustannustehokkaan tarjouksen.

Hinaukset

Veneemme hoitavat kustannustehokkaasti pienet hinaustyöt Saaristomeren alueella. Oli sitten kyseessä rikkoutuneen veneen tai uuden laiturin hinaus, ota yhteyttä ja kysy kilpailukykyinen tarjous. 

Tukialus

Veneemme toimivat tukialuksina sukellus- tutkimus- ja huoltoryhmille. Erilaiset ympäristönmittaamistehtävät ovat työllistäneet veneitämme jo vuosien ajan. Henkilökunnallamme on runsaasti kokemusta tukialustoiminnasta. Tarvittaessa varustelemme venekalustomme juuri Teidän tarpeidenne mukaisilla varusteilla.

Turva-alus

Veneemme toimivat turva-aluksina erilaisilla vesirakennustyömailla. Voit tilata meidät myös vaihteleviin yleisö-, näytös- ja kilpailutapahtumiin rajaamaan tapahtuma- ja työmaa-aluetta. Alukset varustellaan huomiota herättävillä huomioteksteillä sekä muilla asiaan kuuluvilla yhteydenpito- ja liikenteenhallintavarusteilla.

Turvavene suojaa ja eristää työmaa-aluetta muilta veneilijöiltä. Tämä takaa työturvallisuuden esim. sukeltajille. Räjäytystyö on turvallista suorittaa, kun turvavene on huolehtimassa sivullisten turvallisuudesta. Turvavene eristää näytös-/kilparadan muilta veneilijöiltä ja tarvittaessa siirtyy nopeasti mahdolliselle onnettomuuspaikalle avustamaan uhreja.

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä »