MSP-KULJETUS

Maa- ja merirakentaminen Turun saaristossa

Maa- ja merirakentaminen

Autamme saariston asukkaita ja vapaa-ajan vierailijoita erilaisissa maa- ja merirakennusurakoissa.

Autamme saariston asukkaita ja kesämökkiläisiä erilaisissa rakennusurakoissa. Rakennusapua on saatavilla niin maalle kuin merelle. Olemme luoneet laajan yhteistyöverkoston, josta löytyy apua pieniin ja suuriin kohteisiin.

Venepoijut

Saat meiltä venepoijut sekä muut poiju- ja laituritarvikkeet. Huolehdimme poijujen asennuksista, ketjujen vaihdoista ja tarkistustöistä.

Talvikunnossapito

Suoritamme teiden ja piha-alueiden talvikunnossapitotyötä tunti- ja urakkatyönä. Soita ja kysy tarjousta kiinteistösi talvikunnossapidosta Turun saariston alueella 040 7772 779

Ota yhteyttä »

Remonttiapua Saaristomerellä

Olemme mukana auttamassa kaikenlaisissa rakennusprojekteissa Saaristomeren alueella. Laajan kumppanuusverkostomme avulla saat meiltä apua laitureiden rakentamiseen, puiden kaatamiseen, materiaalien kuljetukseen ja erilaisiin kaivinkonetöihin.

Lue lisää palveluista jotka on suunnattu saariston asukkaille ja kesämökkiläisille. 
 

Ota yhteyttä

Vuokraa kuljetuslautta meiltä!

Meiltä voit vuokrata kuljetuslautan pieniin kuljetuksiin. Lautta on kevytkulkuinen ja helposti hinattava myös pienellä veneellä. Edullisin tapa kuljettaa tavaraa saareen on vuokrata meiltä lautta päivävuokralla. Vuokra alkaa siitä kun lautta noudetaan kotisatamastamme, Rymättylän Ahteentaasta ja päättyy kun lautta palautuu takaisin. Vuorokausivuokra alkaen 120€. Kysy myös tarjousta lautan hinaamisesta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä »