MSP-Kuljetus Oy

Taxibåtstjänster

Taxibåt i Åbo, Rimito och Nådendal

Vi finns där både i vardag och helg, i glädje och sorg.

Taxibåten tar dig snabbt fram när du behöver en båt för förflyttning i Åbo skärgård och i andra delar av Skärgårdshavet. Hemmahamnen för båten är Rimito Ahteentaka, varifrån det är lätt att styra till var som helst efter dina behov. Vi kan också komma överens om en annan avreseplats om behovet kräver det.

Förutom människor kan taxibåten även transportera olika typer av utrustning till stugor och andra fritidsdestinationer i skärgården. Taxibåtstjänster erbjuds också vid vägskador och andra vintertider. Taxibåten är också ett utmärkt sätt att ordna korta kryssningar och rundturer i Finlands vackra skärgårdsscenarier.

Havsgravsättning

Du kan också beställa vår taxibåt för havsgravsättning. Havsgravsättning är ett vackert och minnesvärt sätt att säga farväl till en nära anhörig. Vår båt tar dig till Åbo stads utsedda utbredningsområde på Egentliga havet eller något annat lagligt område. På utbredningsplatsen, beroende på vädret, antingen stannar vi eller vi kör långsamt framåt, där du kan sänka urnan eller strö askan i havet. Det är också vackert att släppa blommor eller blomblad i havet. Det är inte önskvärt att sätta stora blomsterarrangemang i havet.

Bröllopstransport

Du kan också beställa en taxibåt för bröllopstransporter. Förflyttning från vigselplatsen till festplatsen eller direkt till hotellets strand kan ske elegant och snabbt med en taxibåt. Om ni vill kan båten också dekoreras lämpligt för temat och en flaska mousserande vin kan reserveras för resan.

                                                                                                                                                 Med en taxibåt kan du transportera snabbt och kostnadseffektivt bl.a:

  • personer
  • matvaror
  • mindre paket eller byggmaterial

Ring 040 7772 779 och fråga om dagspriset för taxibåttjänsten.

Taxibåtarna m/s Xenus och m/s Aquila fungerar som taxibåtar.

m/s Xenus är en Volzhanka Voyager 700 cabin (black edition) modell. Den snabbgående, robusta och säkra båten passar för alla typer av väder. Fartyget har en mångsidig navigationsutrustning och inga kompromisser har gjorts när det gäller säkerhet och utrustning. Xenus kan rymma upp till 6 passagerare utöver kaptenen.

m/s Aquila är av modellen Paragon 25. Den är snabb, robust och säker. Fartyget har en mångsidig navigerings- och säkerhetsutrustning. Aquila kan rymma upp till 7 passagerare utöver kaptenen.

Kaptenerna på fartygen är alltid erfarna sjömän, som inte påverkas av mörker eller stark vind. Fartygen är besiktigade av Transport- och kommunikationsverket (Traficom).

Som betalningsmedel accepteras kontanter, bank-/kreditkort, mobilepay eller fakturering enligt överenskommelse.

Principiellt sett, om inget annat har överenskommits, börjar båtens fakturering när båten lämnar hemmahamnen och slutar när båten har återvänt till hemmahamnen.

Under vägskador använder vi m/s Gavia som taxibåt.

Förbundet för finskt arbete har beviljat våra taxibåt- och stödtjänster rätt att använda Nyckelflaggan.

Kontakta oss

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Kontakta oss »